Adakah Stop Loss di galakkan
Malaysia Forex Forum | Forex Community Place
Malaysia Forex Forum
Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 45

Thread: Adakah Stop Loss di galakkan

  1. #45 You can automatically minimize the read posts in your account in the 'General Settings'
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2019
    Posts
    3,051
    Accrued Payments
    0.00 USD
    (What is this?)
    Thanks
    185
    Thanked 9,511 Times in 2,215 Posts
    SubscribeSubscribe
    Subscribed 1
    Quote Originally Posted by azam575 View Post
    saya rasa paling mudah guna robot trailing stop. tuan boleh dapatkan secara percuma di Mt4 instaforex di tab codebase. ada yang berbayar dan ada yang percuma. dapatkan mt4 di www.instaforex.com
    kalau ada share la tuan link tuan bagi general sangat

    Though trading on financial markets involves high risk, it can still generate extra income in case you apply the right approach. By choosing a reliable broker such as InstaForex you get access to the international financial markets and open your way towards financial independence. You can sign up here.


  2. #44 You can automatically minimize the read posts in your account in the 'General Settings'
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2018
    Posts
    954
    Accrued Payments
    0.00 USD
    (What is this?)
    Thanks
    191
    Thanked 2,256 Times in 660 Posts
    SubscribeSubscribe
    Subscribed 0
    Quote Originally Posted by azam575 View Post
    saya rasa paling mudah guna robot trailing stop. tuan boleh dapatkan secara percuma di Mt4 instaforex di tab codebase. ada yang berbayar dan ada yang percuma. dapatkan mt4 di www.instaforex.com
    satu cadangan yang menarik tuan, tak terpikir pula saya nak gunakan robot yg sedia ada di dalam terminal dagangan instaforex saya. Nanti saya akan cuba install dan guna, terima kasih diatas cadangan tersebut

    Though trading on financial markets involves high risk, it can still generate extra income in case you apply the right approach. By choosing a reliable broker such as InstaForex you get access to the international financial markets and open your way towards financial independence. You can sign up here.


  3. #43 You can automatically minimize the read posts in your account in the 'General Settings'
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2018
    Posts
    2,527
    Accrued Payments
    0.00 USD
    (What is this?)
    Thanks
    254
    Thanked 10,548 Times in 1,893 Posts
    SubscribeSubscribe
    Subscribed 0
    Quote Originally Posted by azam575 View Post
    saya rasa paling mudah guna robot trailing stop. tuan boleh dapatkan secara percuma di Mt4 instaforex di tab codebase. ada yang berbayar dan ada yang percuma. dapatkan mt4 di www.instaforex.com
    Benar tuan banyak yang boleh dapati di instaforex, maklumat lanjut layari website instaforex

    Though trading on financial markets involves high risk, it can still generate extra income in case you apply the right approach. By choosing a reliable broker such as InstaForex you get access to the international financial markets and open your way towards financial independence. You can sign up here.


  4. #42 You can automatically minimize the read posts in your account in the 'General Settings'
    Senior Member azam575's Avatar
    Join Date
    Jun 2018
    Posts
    1,871
    Accrued Payments
    0.00 USD
    (What is this?)
    Thanks
    1,122
    Thanked 8,068 Times in 1,381 Posts
    SubscribeSubscribe
    Subscribed 1
    Quote Originally Posted by |||||| View Post
    terima kasih atas cadangan tersebut tuan. Saya akan cuba menghubungi support secepa mungkin. Harap instaforex boleh juga menyediakan tutorial atau video berkenaan cara betul penggunaan trailing stop ini

    saya rasa paling mudah guna robot trailing stop. tuan boleh dapatkan secara percuma di Mt4 instaforex di tab codebase. ada yang berbayar dan ada yang percuma. dapatkan mt4 di www.instaforex.com

    Though trading on financial markets involves high risk, it can still generate extra income in case you apply the right approach. By choosing a reliable broker such as InstaForex you get access to the international financial markets and open your way towards financial independence. You can sign up here.


  5. The Following User Says Thank You to azam575 For This Useful Post:

    |||||| (21-12-2021)

  6. #41 You can automatically minimize the read posts in your account in the 'General Settings'
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2018
    Posts
    954
    Accrued Payments
    0.00 USD
    (What is this?)
    Thanks
    191
    Thanked 2,256 Times in 660 Posts
    SubscribeSubscribe
    Subscribed 0
    Quote Originally Posted by azam575 View Post
    Untuk mengelakkan bertambah keliru, tuan perlu berhubung dengan instaforex online support. cuba bertanya kepada mereka. kalau ikut boleh trailing tu tapi saya tak cuba. sebelum ni saya cuba guna robot trailing. memandangkan perlu online 24/7 . jadi baik letak invisible take profit terus. apa pun, tuan boleh ke www.instaforex.com untuk online support
    terima kasih atas cadangan tersebut tuan. Saya akan cuba menghubungi support secepa mungkin. Harap instaforex boleh juga menyediakan tutorial atau video berkenaan cara betul penggunaan trailing stop ini

    Though trading on financial markets involves high risk, it can still generate extra income in case you apply the right approach. By choosing a reliable broker such as InstaForex you get access to the international financial markets and open your way towards financial independence. You can sign up here.


  7. The Following User Says Thank You to |||||| For This Useful Post:

    azam575 (20-12-2021)

  8. #40 You can automatically minimize the read posts in your account in the 'General Settings'
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2018
    Posts
    2,527
    Accrued Payments
    0.00 USD
    (What is this?)
    Thanks
    254
    Thanked 10,548 Times in 1,893 Posts
    SubscribeSubscribe
    Subscribed 0
    Quote Originally Posted by azam575 View Post
    Untuk mengelakkan bertambah keliru, tuan perlu berhubung dengan instaforex online support. cuba bertanya kepada mereka. kalau ikut boleh trailing tu tapi saya tak cuba. sebelum ni saya cuba guna robot trailing. memandangkan perlu online 24/7 . jadi baik letak invisible take profit terus. apa pun, tuan boleh ke www.instaforex.com untuk online support
    Betul tuan, mudah sahaja berhubung dengan support instaforex jika berlaku permasalahan

    Though trading on financial markets involves high risk, it can still generate extra income in case you apply the right approach. By choosing a reliable broker such as InstaForex you get access to the international financial markets and open your way towards financial independence. You can sign up here.


  9. #39 You can automatically minimize the read posts in your account in the 'General Settings'
    Senior Member azam575's Avatar
    Join Date
    Jun 2018
    Posts
    1,871
    Accrued Payments
    0.00 USD
    (What is this?)
    Thanks
    1,122
    Thanked 8,068 Times in 1,381 Posts
    SubscribeSubscribe
    Subscribed 1
    Quote Originally Posted by |||||| View Post
    saya pernah mendengar berkenaan perlu pastikan mt4 tersebut online semasa melakukan trailing stop tersebut tapi bila saya cuba di platform dagangan instaforex saya nampak macam tak jadi pun, tu yang saya keliru ni
    Untuk mengelakkan bertambah keliru, tuan perlu berhubung dengan instaforex online support. cuba bertanya kepada mereka. kalau ikut boleh trailing tu tapi saya tak cuba. sebelum ni saya cuba guna robot trailing. memandangkan perlu online 24/7 . jadi baik letak invisible take profit terus. apa pun, tuan boleh ke www.instaforex.com untuk online support

    Though trading on financial markets involves high risk, it can still generate extra income in case you apply the right approach. By choosing a reliable broker such as InstaForex you get access to the international financial markets and open your way towards financial independence. You can sign up here.


  10. The Following User Says Thank You to azam575 For This Useful Post:

    |||||| (17-12-2021)

  11. #38 You can automatically minimize the read posts in your account in the 'General Settings'
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2018
    Posts
    954
    Accrued Payments
    0.00 USD
    (What is this?)
    Thanks
    191
    Thanked 2,256 Times in 660 Posts
    SubscribeSubscribe
    Subscribed 0
    Quote Originally Posted by azam575 View Post
    kalau tak silap saya mt4 instaforex boleh guna trailing stop tapi kena pastikan mt4 tersebut online 247. atau boleh guna robot untuk trailing stop atau invisible take profit. info lanjut di www.instaforex.com
    saya pernah mendengar berkenaan perlu pastikan mt4 tersebut online semasa melakukan trailing stop tersebut tapi bila saya cuba di platform dagangan instaforex saya nampak macam tak jadi pun, tu yang saya keliru ni

    Though trading on financial markets involves high risk, it can still generate extra income in case you apply the right approach. By choosing a reliable broker such as InstaForex you get access to the international financial markets and open your way towards financial independence. You can sign up here.


  12. The Following User Says Thank You to |||||| For This Useful Post:

    azam575 (16-12-2021)

  13. #37 You can automatically minimize the read posts in your account in the 'General Settings'
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2019
    Posts
    3,051
    Accrued Payments
    0.00 USD
    (What is this?)
    Thanks
    185
    Thanked 9,511 Times in 2,215 Posts
    SubscribeSubscribe
    Subscribed 1
    Quote Originally Posted by |||||| View Post
    ada sesiapa tahu cara2 betul untuk menggunakan trailing stop loss atau take profit tak? Boleh guna ke di platform metatrader4 instaforex ni ya?
    tak tahu la tapi selalu nya terus letak je BE lepas price dah jalan 10-30 pips

    Though trading on financial markets involves high risk, it can still generate extra income in case you apply the right approach. By choosing a reliable broker such as InstaForex you get access to the international financial markets and open your way towards financial independence. You can sign up here.


  14. #36 You can automatically minimize the read posts in your account in the 'General Settings'
    Senior Member azam575's Avatar
    Join Date
    Jun 2018
    Posts
    1,871
    Accrued Payments
    0.00 USD
    (What is this?)
    Thanks
    1,122
    Thanked 8,068 Times in 1,381 Posts
    SubscribeSubscribe
    Subscribed 1
    Quote Originally Posted by |||||| View Post
    ada sesiapa tahu cara2 betul untuk menggunakan trailing stop loss atau take profit tak? Boleh guna ke di platform metatrader4 instaforex ni ya?
    kalau tak silap saya mt4 instaforex boleh guna trailing stop tapi kena pastikan mt4 tersebut online 247. atau boleh guna robot untuk trailing stop atau invisible take profit. info lanjut di www.instaforex.com

    Though trading on financial markets involves high risk, it can still generate extra income in case you apply the right approach. By choosing a reliable broker such as InstaForex you get access to the international financial markets and open your way towards financial independence. You can sign up here.


  15. The Following User Says Thank You to azam575 For This Useful Post:

    |||||| (16-12-2021)

Subscribe to this thread: 1

Open

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •