Adakah Stop Loss di galakkan
Malaysia Forex Forum | Forex Community Place
Malaysia Forex Forum
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 29

Thread: Adakah Stop Loss di galakkan

  1. #29 You can automatically minimize the read posts in your account in the 'General Settings'
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2019
    Posts
    2,889
    Accrued Payments
    0.00 USD
    (What is this?)
    Thanks
    184
    Thanked 9,079 Times in 2,129 Posts
    SubscribeSubscribe
    Subscribed 1
    Quote Originally Posted by azam575 View Post
    walau apa pun jenis platform yang digunakan trader, pemasangan stoploss sangat penting dalams etiap order yang dibuat. jika trader tidak faham cara nya boleh ke www.instaforex.com
    ya tuan penting letak stop loss setiap kali buka order dan alihkan jadi be sekiranya nak hold position

    Though trading on financial markets involves high risk, it can still generate extra income in case you apply the right approach. By choosing a reliable broker such as InstaForex you get access to the international financial markets and open your way towards financial independence. You can sign up here.


  2. #28 You can automatically minimize the read posts in your account in the 'General Settings'
    Senior Member azam575's Avatar
    Join Date
    Jun 2018
    Posts
    1,793
    Accrued Payments
    0.00 USD
    (What is this?)
    Thanks
    1,069
    Thanked 7,793 Times in 1,357 Posts
    SubscribeSubscribe
    Subscribed 1
    Quote Originally Posted by Fareez View Post
    betul tu tuan. selagi developer tak tamatkan platform mt4 ni selagi tu guna lagi
    walau apa pun jenis platform yang digunakan trader, pemasangan stoploss sangat penting dalams etiap order yang dibuat. jika trader tidak faham cara nya boleh ke www.instaforex.com

    Though trading on financial markets involves high risk, it can still generate extra income in case you apply the right approach. By choosing a reliable broker such as InstaForex you get access to the international financial markets and open your way towards financial independence. You can sign up here.


  3. #27 You can automatically minimize the read posts in your account in the 'General Settings'
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2019
    Posts
    2,889
    Accrued Payments
    0.00 USD
    (What is this?)
    Thanks
    184
    Thanked 9,079 Times in 2,129 Posts
    SubscribeSubscribe
    Subscribed 1
    Quote Originally Posted by |||||| View Post
    saya juga masih setia bersama mt4. Rasanya memang ramai pedagang masih kekal dengan mt4 bukan sahaja di instaforex malah diseluruh pelusuk dunia. Macam lambat lagi baru orang ramai beralih selagi tidak ditamatkan
    betul tu tuan. selagi developer tak tamatkan platform mt4 ni selagi tu guna lagi

    Though trading on financial markets involves high risk, it can still generate extra income in case you apply the right approach. By choosing a reliable broker such as InstaForex you get access to the international financial markets and open your way towards financial independence. You can sign up here.


  4. The Following User Says Thank You to Fareez For This Useful Post:

    azam575 (24-11-2021)

  5. #26 You can automatically minimize the read posts in your account in the 'General Settings'
    Senior Member azam575's Avatar
    Join Date
    Jun 2018
    Posts
    1,793
    Accrued Payments
    0.00 USD
    (What is this?)
    Thanks
    1,069
    Thanked 7,793 Times in 1,357 Posts
    SubscribeSubscribe
    Subscribed 1
    Quote Originally Posted by |||||| View Post
    saya juga masih setia bersama mt4. Rasanya memang ramai pedagang masih kekal dengan mt4 bukan sahaja di instaforex malah diseluruh pelusuk dunia. Macam lambat lagi baru orang ramai beralih selagi tidak ditamatkan
    ramai trader menggunakan MT4 kerana ianya lebih mudah untuk difahami aplikasinya. dan kebanyakan nya sudah biasa menggunakanMt4 sejak 10tahun yang lepas. Instaforex menyediakan platform mt4 dan mt5 untuk trader. info lanjut di www.instaforex.com

    Though trading on financial markets involves high risk, it can still generate extra income in case you apply the right approach. By choosing a reliable broker such as InstaForex you get access to the international financial markets and open your way towards financial independence. You can sign up here.


  6. #25 You can automatically minimize the read posts in your account in the 'General Settings'
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2018
    Posts
    916
    Accrued Payments
    0.00 USD
    (What is this?)
    Thanks
    157
    Thanked 2,143 Times in 651 Posts
    SubscribeSubscribe
    Subscribed 0
    Quote Originally Posted by Fareez View Post
    betul tuan setiap platform memang penggemar mereka. saya masih setia gunakan mt4
    saya juga masih setia bersama mt4. Rasanya memang ramai pedagang masih kekal dengan mt4 bukan sahaja di instaforex malah diseluruh pelusuk dunia. Macam lambat lagi baru orang ramai beralih selagi tidak ditamatkan

    Though trading on financial markets involves high risk, it can still generate extra income in case you apply the right approach. By choosing a reliable broker such as InstaForex you get access to the international financial markets and open your way towards financial independence. You can sign up here.


  7. The Following User Says Thank You to |||||| For This Useful Post:

    azam575 (23-11-2021)

  8. #24 You can automatically minimize the read posts in your account in the 'General Settings'
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2019
    Posts
    2,889
    Accrued Payments
    0.00 USD
    (What is this?)
    Thanks
    184
    Thanked 9,079 Times in 2,129 Posts
    SubscribeSubscribe
    Subscribed 1
    Quote Originally Posted by azam575 View Post
    setiap platform ada penggemarnya masing masing. di Instaforex trader boleh memilih beberapa platform yang mereka inginkan. maklumat lanjut perbezaan antara mt4 dan mt5 boleh ke https://www.instaforex.com/ms/compar...ding_platforms
    betul tuan setiap platform memang penggemar mereka. saya masih setia gunakan mt4

    Though trading on financial markets involves high risk, it can still generate extra income in case you apply the right approach. By choosing a reliable broker such as InstaForex you get access to the international financial markets and open your way towards financial independence. You can sign up here.


  9. #23 You can automatically minimize the read posts in your account in the 'General Settings'
    Senior Member azam575's Avatar
    Join Date
    Jun 2018
    Posts
    1,793
    Accrued Payments
    0.00 USD
    (What is this?)
    Thanks
    1,069
    Thanked 7,793 Times in 1,357 Posts
    SubscribeSubscribe
    Subscribed 1
    Quote Originally Posted by Fareez View Post
    itu yang susah tu nak beralih tak boleh
    setiap platform ada penggemarnya masing masing. di Instaforex trader boleh memilih beberapa platform yang mereka inginkan. maklumat lanjut perbezaan antara mt4 dan mt5 boleh ke https://www.instaforex.com/ms/compar...ding_platforms

    Though trading on financial markets involves high risk, it can still generate extra income in case you apply the right approach. By choosing a reliable broker such as InstaForex you get access to the international financial markets and open your way towards financial independence. You can sign up here.


  10. #22 You can automatically minimize the read posts in your account in the 'General Settings'
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2019
    Posts
    2,889
    Accrued Payments
    0.00 USD
    (What is this?)
    Thanks
    184
    Thanked 9,079 Times in 2,129 Posts
    SubscribeSubscribe
    Subscribed 1
    Quote Originally Posted by |||||| View Post
    yang membuatkan peralihan dari mt4 ke mt5 sukar adalah kerana kedua dua sistem perisian tersebut adalah menggunakan language yang berbeza menyebabkan ramai pengguna tidak dapat mengeksport dari mt4 secara mudah. Saya rasa ramai pedagang di instaforex dan broker lain akan kekal dengan mt4 selama lamanya
    itu yang susah tu nak beralih tak boleh

    Though trading on financial markets involves high risk, it can still generate extra income in case you apply the right approach. By choosing a reliable broker such as InstaForex you get access to the international financial markets and open your way towards financial independence. You can sign up here.


  11. The Following User Says Thank You to Fareez For This Useful Post:

    azam575 (22-11-2021)

  12. #21 You can automatically minimize the read posts in your account in the 'General Settings'
    Senior Member azam575's Avatar
    Join Date
    Jun 2018
    Posts
    1,793
    Accrued Payments
    0.00 USD
    (What is this?)
    Thanks
    1,069
    Thanked 7,793 Times in 1,357 Posts
    SubscribeSubscribe
    Subscribed 1
    Quote Originally Posted by |||||| View Post
    yang membuatkan peralihan dari mt4 ke mt5 sukar adalah kerana kedua dua sistem perisian tersebut adalah menggunakan language yang berbeza menyebabkan ramai pengguna tidak dapat mengeksport dari mt4 secara mudah. Saya rasa ramai pedagang di instaforex dan broker lain akan kekal dengan mt4 selama lamanya
    kebanyakan trader lebih gemar menggunakan Mt4 kerana sudah biasa dengan sistemnya sejak dulu lagi. dan seperti yang tuan katakan juga adalah benar. instaforex menawarkan penggunaan platform mt4, mt5 dan juga versi web untuk tradernya. info lanjut di www.instaforex.com

    Though trading on financial markets involves high risk, it can still generate extra income in case you apply the right approach. By choosing a reliable broker such as InstaForex you get access to the international financial markets and open your way towards financial independence. You can sign up here.


  13. #20 You can automatically minimize the read posts in your account in the 'General Settings'
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2018
    Posts
    916
    Accrued Payments
    0.00 USD
    (What is this?)
    Thanks
    157
    Thanked 2,143 Times in 651 Posts
    SubscribeSubscribe
    Subscribed 0
    Quote Originally Posted by Fareez View Post
    ya tuan. jika mereka membenarkan penggunaan custom indikator dan juga expert advisor mungkin trader akan berpindah dari mt4 ke mt5
    yang membuatkan peralihan dari mt4 ke mt5 sukar adalah kerana kedua dua sistem perisian tersebut adalah menggunakan language yang berbeza menyebabkan ramai pengguna tidak dapat mengeksport dari mt4 secara mudah. Saya rasa ramai pedagang di instaforex dan broker lain akan kekal dengan mt4 selama lamanya

    Though trading on financial markets involves high risk, it can still generate extra income in case you apply the right approach. By choosing a reliable broker such as InstaForex you get access to the international financial markets and open your way towards financial independence. You can sign up here.


  14. The Following User Says Thank You to |||||| For This Useful Post:

    azam575 (19-11-2021)

Subscribe to this thread: 1

Open

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •