Kenapa ramai user tak reply pm dan visitor message saya?
Forum Forex Malaysia | Tempat Komuniti Forex
Forum Forex Malaysia
Tempat Komuniti Forex
Keputusan 1 ke 4 dari 4

Aturan: Kenapa ramai user tak reply pm dan visitor message saya?

  1. #1 Tutup Pos
    Banned excoda's Avatar
    Tarikh Sertai
    Jan 2020
    Kirim
    160
    Terima kasih
    33
    Thanked 77 Times in 64 Posts

    Kenapa ramai user tak reply pm dan visitor message saya?

    Kenapa ramai user tak reply pm dan visitor message saya? Soalan saya ada 2 :

    1) betul ke boleh dapat max 50usd sebulan dari forum ni?

    2) bonus biasanya masuk berapa haribulan?

    tu je soalan sy tnye kt mereka..tapi xde sorang pun yg balas.. aduiii

  2. The Following User Says Thank You to excoda For This Useful Post:


  3. Gero Azrul
  4. #2 Tutup Pos
    Senior Member
    Tarikh Sertai
    Jun 2018
    Kirim
    597
    Pembayaran terakru
    0.00 USD
    (What is this?)
    Terima kasih
    1
    Thanked 1286 Times in 504 Posts
    Petikan Secara asalnya dikirim oleh excoda Papar Kiriman
    Kenapa ramai user tak reply pm dan visitor message saya? Soalan saya ada 2 :

    1) betul ke boleh dapat max 50usd sebulan dari forum ni?

    2) bonus biasanya masuk berapa haribulan?

    tu je soalan sy tnye kt mereka..tapi xde sorang pun yg balas.. aduiii
    mungkin mesej tuan tak sampai ke pengguna forum mt5 instaforex ni tuan

  5. The Following User Says Thank You to |||||| For This Useful Post:


  6. #3 Tutup Pos
    Senior Member
    Tarikh Sertai
    Jun 2018
    Kirim
    1385
    Pembayaran terakru
    0.00 USD
    (What is this?)
    Terima kasih
    254
    Thanked 5419 Times in 1170 Posts
    Petikan Secara asalnya dikirim oleh |||||| Papar Kiriman
    mungkin mesej tuan tak sampai ke pengguna forum mt5 instaforex ni tuan
    Dapat bayaran ke post di dalam forum instaforex ini tuan

  7. The Following User Says Thank You to michael scotfield For This Useful Post:


  8. #4 Tutup Pos
    Senior Member
    Tarikh Sertai
    Jun 2018
    Kirim
    597
    Pembayaran terakru
    0.00 USD
    (What is this?)
    Terima kasih
    1
    Thanked 1286 Times in 504 Posts
    Petikan Secara asalnya dikirim oleh michael scotfield Papar Kiriman
    Dapat bayaran ke post di dalam forum instaforex ini tuan
    itu sy rasa kita tunggu wakil2 instaforex diforum ni la jawab tuan

  9. The Following User Says Thank You to |||||| For This Useful Post:


Langgan peraturan ini : 2

Menghantar Kebenaran

  • Anda mungkin tidak boleh membuat kiriman aturan baru
  • Anda mungkin tidak boleh mengirim maklumbalas
  • Anda mungkin tidak boleh mengirim lampiran
  • Anda mungkin tidak boleh menyunting kiriman anda
  •  
Earn up to
50 000 USD
for inviting friends
to get StartUp Bonus
from InstaForex
No investments required!
Start trading without
any investments and risks
WITH NEW STARTUP
BONUS 1000$
GET BONUS
55%
from InstaForex
on every deposit