Sistem ForexCopy dari Instaforex - Halaman 19
Forum Forex Malaysia | Tempat Komuniti Forex
Forum Forex Malaysia
Tempat Komuniti Forex
Halaman 19 daripada 19 PertamaPertama ... 9171819
Keputusan 181 ke 190 dari 190

Aturan: Sistem ForexCopy dari Instaforex

  1. #181 Tutup Pos
    Senior Member
    Tarikh Sertai
    Jun 2018
    Kirim
    487
    Bonus terkumpul
    0.00 USD
    (What is this?)
    Terima kasih
    1
    Thanked 658 Times in 282 Posts
    Petikan Secara asalnya dikirim oleh michael scotfield Papar Kiriman
    Saya punya pamm masih lagi belom breakeven selagi akaun manager instaforex tersebut tak sampai 3 juta
    macam mana prestasi manager yg menguruskan pamm instaforex tersebut sekarang ni ya tuan? Ada banyak open posisi lagi ke?

  2. The Following 0 Users Say Thank You to |||||| For This Useful Post:


  3. InstaForex
  4. #182 Tutup Pos
    Senior Member
    Tarikh Sertai
    Mar 2019
    Kirim
    1098
    Bonus terkumpul
    0.00 USD
    (What is this?)
    Terima kasih
    500
    Thanked 4385 Times in 836 Posts
    Petikan Secara asalnya dikirim oleh azam575 Papar Kiriman
    kebanyakan perkhidmatan instaforex di aktifkan di kabinet klien. sangat mudah
    segala telah dimudahkan untuk kegunaan pedagang

  5. The Following 0 Users Say Thank You to aleeyaa029 For This Useful Post:


  6. #183 Tutup Pos
    Senior Member
    Tarikh Sertai
    Jun 2018
    Kirim
    487
    Bonus terkumpul
    0.00 USD
    (What is this?)
    Terima kasih
    1
    Thanked 658 Times in 282 Posts
    Petikan Secara asalnya dikirim oleh aleeyaa029 Papar Kiriman
    segala telah dimudahkan untuk kegunaan pedagang
    kemudahan dan keselesaan pelanggan memang penting di instaforex ini, sebab tu kabinet pelanggan mereka amat lengkap

  7. The Following 0 Users Say Thank You to |||||| For This Useful Post:


  8. #184 Tutup Pos
    Petikan Secara asalnya dikirim oleh |||||| Papar Kiriman
    macam mana prestasi manager yg menguruskan pamm instaforex tersebut sekarang ni ya tuan? Ada banyak open posisi lagi ke?
    Manager instaforex tersebut banyak trade gold sekarang,kerap juga cutloss

  9. The Following 0 Users Say Thank You to michael scotfield For This Useful Post:


  10. #185 Tutup Pos
    Senior Member
    Tarikh Sertai
    Jun 2018
    Kirim
    487
    Bonus terkumpul
    0.00 USD
    (What is this?)
    Terima kasih
    1
    Thanked 658 Times in 282 Posts
    Petikan Secara asalnya dikirim oleh michael scotfield Papar Kiriman
    Manager instaforex tersebut banyak trade gold sekarang,kerap juga cutloss
    kelihatan seperti manager instaforex berkenaan mengikuti perkembangan politik semasa ya tuan

  11. The Following 0 Users Say Thank You to |||||| For This Useful Post:


  12. #186 Tutup Pos
    Petikan Secara asalnya dikirim oleh |||||| Papar Kiriman
    kelihatan seperti manager instaforex berkenaan mengikuti perkembangan politik semasa ya tuan
    Tp sayang la banyak posisi yang kerugian daripada gold, rasa nk exit dr melabur pamm instaforex manager ini pun ada

  13. The Following 0 Users Say Thank You to michael scotfield For This Useful Post:


  14. #187 Tutup Pos
    Senior Member
    Tarikh Sertai
    Jun 2018
    Kirim
    487
    Bonus terkumpul
    0.00 USD
    (What is this?)
    Terima kasih
    1
    Thanked 658 Times in 282 Posts
    Petikan Secara asalnya dikirim oleh michael scotfield Papar Kiriman
    Tp sayang la banyak posisi yang kerugian daripada gold, rasa nk exit dr melabur pamm instaforex manager ini pun ada
    trading gold memang memerlukan modal yg besar, sy rasa strategi manager tersebut kurang sesuai bagi kebanyakan trader2 instaforex yg ada

  15. The Following 0 Users Say Thank You to |||||| For This Useful Post:


  16. #188 Tutup Pos
    Petikan Secara asalnya dikirim oleh |||||| Papar Kiriman
    trading gold memang memerlukan modal yg besar, sy rasa strategi manager tersebut kurang sesuai bagi kebanyakan trader2 instaforex yg ada
    Modal memang dah cukup besar,tp kalau kerap loss kna tukar balik pair lain macam sebelum ini manager instaforex ini

  17. The Following 0 Users Say Thank You to michael scotfield For This Useful Post:


  18. #189 Tutup Pos
    Senior Member
    Tarikh Sertai
    Jun 2018
    Kirim
    487
    Bonus terkumpul
    0.00 USD
    (What is this?)
    Terima kasih
    1
    Thanked 658 Times in 282 Posts
    Petikan Secara asalnya dikirim oleh michael scotfield Papar Kiriman
    Modal memang dah cukup besar,tp kalau kerap loss kna tukar balik pair lain macam sebelum ini manager instaforex ini
    kalau terlampau banyak sangat loss pun nanti susah juga manager instaforex tersebut nak recover semula kan

  19. The Following 0 Users Say Thank You to |||||| For This Useful Post:


  20. #190 Tutup Pos
    Petikan Secara asalnya dikirim oleh |||||| Papar Kiriman
    kalau terlampau banyak sangat loss pun nanti susah juga manager instaforex tersebut nak recover semula kan
    Macam sy modal dlm keadaan negatif, nasib sedikit sahaja melabur ke akaun manager instaforex ini

  21. The Following 0 Users Say Thank You to michael scotfield For This Useful Post:


Menghantar Kebenaran

  • Anda mungkin tidak boleh membuat kiriman aturan baru
  • Anda mungkin tidak boleh mengirim maklumbalas
  • Anda mungkin tidak boleh mengirim lampiran
  • Anda mungkin tidak boleh menyunting kiriman anda
  •  
Earn up to
50 000 USD
for inviting friends
to get StartUp Bonus
from InstaForex
No investments required!
Start trading without
any investments and risks
WITH NEW STARTUP
BONUS 1000$
GET BONUS
55%
from InstaForex
on every deposit