Copy Trade & PAMM Investing Provided By PTT
Forum Forex Malaysia | Tempat Komuniti Forex
Forum Forex Malaysia
Tempat Komuniti Forex
Keputusan 1 ke 8 dari 8

Aturan: Copy Trade & PAMM Investing Provided By PTT

  1. #1

    Copy Trade & PAMM Investing Provided By PTT

    Assalamualaikum & Salam Sejahtera!


    Selain trading dengan mengadap chart untuk melakukan analisis dan sebagainya, kita juga berpeluang melakukan trading secara automatik iaitu menduplikasi trade atau boleh membuat pelaburan terhadap trading yang dilakukan oleh trader lain. Dengan adanya sistem untuk kedua-duanya, peluang untuk menyertai pasaran terbuka luas kepada sesiapa sahaja dengan modal serendah USD10. Izinkan saya berkongsi dengan anda semua account PAMM & Copy Trade daripada saya yang diberi nama PTT (ProTech Trader).

    Sesiapa berminat bolehlah follow, detail seperti di bawah;

    Account Name : PTT
    Broker Name : InstaForex
    PAMM & Copy Trade Link : https://bit.ly/2SGfH0k
    PAMM created since : 5/7/2019
    Minimum Deposit : 10 USD
    Profit share : 20% Trader / 80% Investor
    Trading Type : Manual
    System Type : 98% Technical, 2% Fundamental

    Download panduan Copy Trade & PAMM investment di sini >> https://t.me/ProTechTrader/152

    Last edited by MK Amin; 07-28-2019 at 12:50 AM.
    "Yang Profit Jadikan Ikutan, Yang Loss Jadikan Pengajaran"
    FREE! SIGNAL INTRADAY DAN SWING Klik!
    FREE! DOWNLOAD INDIKATOR AUTO FIBO Klik!
    FREE! BELAJAR ASAS FOREX BAHASA MELAYU Klik!
    FREE! BONUS $1500 TANPA DEPOSIT Klik!
    FREE! COPY TRADE / PAMM INVESTING Klik!
    INSTAFOREX MALAYSIA Broker Terbaik Asia!

  2. The Following 9 Users Say Thank You to MK Amin For This Useful Post:

    Ashraf (07-29-2019),Avery (07-29-2019),azam575 (07-26-2019),Broc (07-29-2019),Kuven (07-29-2019),Liya (07-29-2019),michael scotfield (07-30-2019),Palti (07-29-2019),Siwo (07-29-2019)

  3. #2
    Senior Member azam575's Avatar
    Tarikh Sertai
    Jun 2018
    Kirim
    689
    Bonus terkumpul
    0.00 USD
    (What is this?)
    Terima kasih
    219
    Thanked 1224 Times in 384 Posts
    untuk mengikuti forecopy atau PAMM instaforex, trader perlu aktifkan sistem ini di kabinet klien masing masing terlebih dahulu

  4. The Following User Says Thank You to azam575 For This Useful Post:

    MK Amin (07-27-2019)

  5. #3
    ya betul tuan azam575 katakan tu..
    "Yang Profit Jadikan Ikutan, Yang Loss Jadikan Pengajaran"
    FREE! SIGNAL INTRADAY DAN SWING Klik!
    FREE! DOWNLOAD INDIKATOR AUTO FIBO Klik!
    FREE! BELAJAR ASAS FOREX BAHASA MELAYU Klik!
    FREE! BONUS $1500 TANPA DEPOSIT Klik!
    FREE! COPY TRADE / PAMM INVESTING Klik!
    INSTAFOREX MALAYSIA Broker Terbaik Asia!

  6. The Following 0 Users Say Thank You to MK Amin For This Useful Post:


  7. #4
    Senior Member
    Tarikh Sertai
    Jun 2018
    Kirim
    395
    Bonus terkumpul
    0.00 USD
    (What is this?)
    Terima kasih
    1
    Thanked 388 Times in 227 Posts
    apa dah jadi forum instaforex ni habis semua posting dalam bahasa asing tak faham saya

  8. The Following 0 Users Say Thank You to |||||| For This Useful Post:


  9. #5
    Saya pun perasan jugak tu..
    "Yang Profit Jadikan Ikutan, Yang Loss Jadikan Pengajaran"
    FREE! SIGNAL INTRADAY DAN SWING Klik!
    FREE! DOWNLOAD INDIKATOR AUTO FIBO Klik!
    FREE! BELAJAR ASAS FOREX BAHASA MELAYU Klik!
    FREE! BONUS $1500 TANPA DEPOSIT Klik!
    FREE! COPY TRADE / PAMM INVESTING Klik!
    INSTAFOREX MALAYSIA Broker Terbaik Asia!

  10. The Following User Says Thank You to MK Amin For This Useful Post:


  11. #6
    Senior Member
    Tarikh Sertai
    Jun 2018
    Kirim
    395
    Bonus terkumpul
    0.00 USD
    (What is this?)
    Terima kasih
    1
    Thanked 388 Times in 227 Posts
    semoga project copytrade akaun instaforex tuan berjaya dan membawa keuntungan kepada semua yg mengikutinya nanti

  12. The Following 2 Users Say Thank You to |||||| For This Useful Post:

    MK Amin (07-29-2019)

  13. #7
    Petikan Secara asalnya dikirim oleh |||||| Papar Kiriman
    semoga project copytrade akaun instaforex tuan berjaya dan membawa keuntungan kepada semua yg mengikutinya nanti
    InshaAllah tuan..aminn..
    "Yang Profit Jadikan Ikutan, Yang Loss Jadikan Pengajaran"
    FREE! SIGNAL INTRADAY DAN SWING Klik!
    FREE! DOWNLOAD INDIKATOR AUTO FIBO Klik!
    FREE! BELAJAR ASAS FOREX BAHASA MELAYU Klik!
    FREE! BONUS $1500 TANPA DEPOSIT Klik!
    FREE! COPY TRADE / PAMM INVESTING Klik!
    INSTAFOREX MALAYSIA Broker Terbaik Asia!

  14. The Following User Says Thank You to MK Amin For This Useful Post:


  15. #8
    Petikan Secara asalnya dikirim oleh MK Amin Papar Kiriman
    Assalamualaikum & Salam Sejahtera!


    Selain trading dengan mengadap chart untuk melakukan analisis dan sebagainya, kita juga berpeluang melakukan trading secara automatik iaitu menduplikasi trade atau boleh membuat pelaburan terhadap trading yang dilakukan oleh trader lain. Dengan adanya sistem untuk kedua-duanya, peluang untuk menyertai pasaran terbuka luas kepada sesiapa sahaja dengan modal serendah USD10. Izinkan saya berkongsi dengan anda semua account PAMM & Copy Trade daripada saya yang diberi nama PTT (ProTech Trader).

    Sesiapa berminat bolehlah follow, detail seperti di bawah;

    Account Name : PTT
    Broker Name : InstaForex
    PAMM & Copy Trade Link : https://bit.ly/2SGfH0k
    PAMM created since : 5/7/2019
    Minimum Deposit : 10 USD
    Profit share : 20% Trader / 80% Investor
    Trading Type : Manual
    System Type : 98% Technical, 2% Fundamental

    Download panduan Copy Trade & PAMM investment di sini >> https://t.me/ProTechTrader/152

    Menarik tu, moga profit hendaknya..trader yang ingin copy atau invest boleh aktifkan dicabinet akaun instaforex

  16. The Following 2 Users Say Thank You to michael scotfield For This Useful Post:

    MK Amin (07-31-2019)

Tag bebenang ini

Menghantar Kebenaran

  • Anda mungkin tidak boleh membuat kiriman aturan baru
  • Anda mungkin tidak boleh mengirim maklumbalas
  • Anda mungkin tidak boleh mengirim lampiran
  • Anda mungkin tidak boleh menyunting kiriman anda
  •  
Earn up to
50 000 USD
for inviting friends
to get StartUp Bonus
from InstaForex
No investments required!
Start trading without
any investments and risks
WITH NEW STARTUP
BONUS 1000$
GET BONUS
55%
from InstaForex
on every deposit